Rješenja prema poslovnim potrebama

Niski početni troškovi | Brza implementacija | Smanjenje IT resursa | Brza i jednostavan Skalabilnost

...

Smanjite svoje operativne troškove i povećajte poslovnu agilnost

U većini slučajeva rezanje troškova podrazumijeva smanjenje troškova na vitalnim resursima vaše tvrtke, čime ju sprječavate u njezinom rastu i razvoju. Mi razumijemo da to nije učinkovit poslovni model, tako da smo se odlučili na drugačiji poslovni pristup kako bi riješili ovaj problem. U odnosu na naslijeđene sustave komunikacija, vaše operativne troškove možemo smanjiti za više od 50%. Stavljajući vaše poslovne komunikacije u oblak, možemo vam ponuditi sve mogućnosti unificiranih komunikacija za vaše poslovne potrebe na određeno, po najnižoj cijeni po korisniku svaki mjesec.

Usredotočite se na rast svog matičnog poslovanja i uštedite do 50% s virtualnim rješenjima iz Skvida koja donose više mogućnosti nego tradicionalni telefonski sustavi, uključujući unificirane komunikacije koje imaju siguran chat, e-mail integraciju i integraciju vitalnih poslovnih aplikacija

Virtualne poslovne telefonske centrale i komunikacije donose brzinu i jednostavnost desetljećima staroj tehnologiji, smanjujući opterećenje dok je povećano zadovoljstvo kupaca i produktivnost zaposlenika.

Prednosti SKVID virtualnih rješenja

  • Niski početni troškovi: virtualno rješenje ne zahtijeva kapitalna ulaganja kao dosadašnja tradicionalna rješenja. Naš model "plati koliko koristiš" omogućava vam da dodajete korisnike po potrebi. Mjesečni trošak pokriva troškove održavanja, podrške i nadogradnje. Kada uspoređujete mjesečne troškove na postojećim sustavima, naše rješenje vam može uštedjeti i do 50%.
  • Brza implementacija: Bez hardvera (fizičke telefonske centrale) kod korisnika ili softvera za instalaciju ili održavanja, vrijeme implementacije se drastično smanjuje (doslovno iz dana u sate). Naša rješenja koriste web sučelja, što je rezultiralo lakšom prilagodbom zaposlenika i manjom potrebom za specijaliziranom obukom.
  • Smanjenje IT resursa: Pomoći ćemo eliminirati potrebu za hardverom kod klijenta. Pojednostavljeno web upravljanje, održavanja i podrška uvelike smanjuje potrebe IT resursa. Kada se promjene na telefonskoj centrali ili dodavanja i premještanja  telefona mogu napraviti u par minuta to uvelike rasterećuje vaše IT osoblje koje se može posvetiti na projekte koji će pomoći rastu vašeg poslovanja.
  • Brza i jednostavna skalabilnost: Naš model "plati koliko koristiš" osigurava vam da plaćate samo usluge koje koristite. Kada je potrebno dodati nove korisnike ili mogućnosti, naši će djelatnici to obaviti u samo nekoliko minuta. Vaša proširenja ili nove mogućnosti će vam biti odmah dostupni i raspoloživi za korištenje.
  • Smanjite rizik: Ne morate kupiti sustav na koji možete spojiti više korisnika (telefona) nego što imate potrebu. Podrška i softverske nadogradnje sustava su uključeni kako bi bili sigurni da vam pomoć stoji na raspolaganju  sa svim najnovijim mogućnostima koje sustav pruža.