Koristite sve „must have“ telefonske značajke koje

olakšavaju komunikaciju i suradnju s kolegama

...

Tehnologija

Tehnološke tvrtke se oslanjaju na Skvid poslovne telefonske centrale kako bi komunikacijsku liniju s klijentima održale otvorenom 24/7, i kako bi naša sigurna objedinjena rješenja bila učinkovit, inovacijski poticaj zaposlenicima.

Povećanje mobilnosti: Terenski djelatnici i prodajni agenti ostaju produktivni kod kuće ili na putu, bez obzira na uređaj koji koriste.

Poboljšanje učinkovitosti: Zaboravite na propuštene pozive i nepročitanu e-poštu. Naša rješenja olakšavaju i čine komuniciranje i suradnju s kolegama u stvarnom vremenu.

Skalabilan i fleksibilan: Vaš telefonski sustav bi trebao rasti s vama, a ne priječiti vam put. Dodajte dodatne telefonske linije ili lokacije, jednostavno bez dodatnih troškova povezanih s postojećim sustavima.

Konferencijski pozivi: Timski krkljanac je lako podnošljiv kada s telefonskom centralom možete doći samo s jednim klikom do audio-konferencijskog poziva. Ubrzava donošenje odluka i poziva na konsenzus.

Napredne telefonske značajke: Koristite sve „must have“ telefonske značajke kao što su automatska tajnica, prosljeđivanje i prijenos poziva, zapis poziva, govorna pošta na e-mail ili SMS-poruku.