Da bi bili na samom vrhu, potrebna vam je

telefonska centrala koja ide gdje i vi idete

...

Profesionalne usluge

U današnjem brzom i mobilnom poslovnom svijetu, ne možete dovoljno brzo odgovoriti na sve zahtjeve kupaca. Da bi bili na samom vrhu, potrebna vam je telefonska centrala koja ide gdje i vi idete. Skvid nudi isplativa komunikacijska rješenja, s robusnim značajkama koje omogućuju profesionalnu uslugu za tvrtke da komuniciraju s korisnicima jednostavno i pouzdano, pomoću komunikacijskih alata koji idu daleko izvan onoga što biste dobili od tradicionalne telefonske centrale.

Poboljšajte komunikaciju: Spojite se i surađujte s cijelom tvrtkom, bilo da ste u uredu ili na putu. Podijelite ideje, zaslone računala i poslovnu inteligenciju da biste povećali konkurentsku prednost, potaknuli timski rad i rast vašeg poslovanja.

Povećajte produktivnost: Ugradite objedinjene komunikacije kao što su instant poruke i grupni chat; brzo prenosite pozive i govorne poruke u tvrtki pomoću imenika, te kolega do kojih dolazite s jednim klikom. Uštedite vrijeme i učinkovitije rukujte pozivima sa značajkom za prisutnost, koja vam omogućuje da vidite trenutni status svake osobe u uredu.

Skalabilnost: Kako vaše poslovanje raste, vaš telefonski sustav mora rasti s vama. Skvid omogućuje brzo dodavanje novih korisnika ili nove lokacije, i neprimjetno povezuje cijelu vašu tvrtku i pruža jedinstven izgled vašim klijentima.

Radite bilo gdje: Skvid donosi komunikacijske alate koje vaš tim treba da odradi svoj posao učinkovito, bez obzira na mjesto na kojem se nalazi. Ne propustite nijedan poziv uz napredne značajke kao što su: mobilnost, pronađi me / slijedi me, prosljeđivanje poziva, prijenos poziva i govorna pošta na tekstualnu poruku ili pridruživanje na audio-konferenciju u uredu putem svog mobilnog telefona.