Kada ste okrenuti globalnoj konkurenciji

telefonski sustav će Vam pomoći ostati ispred konkurencije

...

Proizvodnja

Kada ste okrenuti globalnoj konkurenciji, agresivnim cijenama i visokim očekivanjima kupaca, važno je da vam vaš telefonski sustav pomogne da ostanete ispred konkurencije. Naša cjelovita poslovna telekomunikacijska rješenja drže povezanima sve u opskrbnom lancu, bez obzira na njihov položaj, tako da možete povećati produktivnost i suradnju, smanjiti troškove i gubitak vremena, te poboljšati zadovoljstvo kupaca.

Pojednostavljeno upravljanje telefonskom centralom: Ubrzajte distribucijski ciklus kako bi ubrzali vrijeme dolaska vašeg proizvoda na tržište da bi kupci imali brži, praktičniji pristup vašim proizvodima.

Poboljšana komunikacija: Ujedinite komunikaciju među lokacijama, tako da možete razgovarati, chatati, dijeliti ekrane i mnogo više. Distribuirani uredi i udaljene kolege mogu komunicirati kao da su na istom mjestu.

Povećajte produktivnost: Zaposlenici rade produktivnije zahvaljujući snažnim objedinjenim komunikacijskim mogućnostima na dohvat ruke. Naši alati za suradnju pomažu vam da se pridržavate rasporeda, pratite narudžbe i naloge, i ostanete u samom vrhu liste dobavljača.

Unaprijedite iskustva korisnika: Usmjeravajte pozive, pozivajte po imenu iz imenika i osigurajte da pozivi iz reda čekanja dođu brzo na pravi odjel. Pratite napredak svoje Službe za korisnike!

Kontakt centar: Pratite mogućnosti kontakt centra i držite zadovoljstvo kupaca na visokom nivou. Call centar djelatnici se mogu lako prijaviti u i iz poziva u redovima čekanja, a menadžeri imaju alate za osposobljavanje kao što su pozivi za snimanje, praćenje ili šaptanje (razgovor s agentom bez da pozivatelj čuje).