IP Telefonija

Odlučite se za IP telefoniju i zaboravite na troškove.

...

IP telefonija

Već ste vjerojatno čuli za VoIP tehnologiju, za koju pohvale pljušte sa svih strana. Za sve one koji ne znaju, VoIP je skraćenica za Voice over Internet Protocol ili Voice Over Internet Provider. Međutim, kao što to biva sa svim što je novo, vjerojatno imate puno pitanja na koje trebate odgovor prije nego što napravite odluku ulaganja u VoIP ili čak potpuno prebacite telefonsku liniju iz analogne u VoIP uslugu.

Sjećate li se u ne tako dalekoj prošlosti kada je samo nekolicina imala mobitel, a oni koji jesu su ih čuvali u posebnom odjeljku svog automobila koristeći ih samo u malim količinama? Sjećate se kako su skupi nekad bili? A pogledajte nas sad! Ne možemo napustiti dom bez njih, jedva funkcioniramo u današnja vremena bez najmanje jednog.

Eto, ista vrsta razvoja i nagle potražnje koja je postojala u mobitelima, sada prevladava u VoIP industriji . Ustvari, u nekoliko kratkih godina, VoIP može zamijeniti ne samo analogne konvencionalne telefone već i mobitele, također. VoIP usluge predstavljaju odličnu uštedu za vaš džep i učinkovitost s kojima rade su bez premca u odnosu na bilo koje druge vrste telefonskih usluga. Zato je vrlo važno za vas da razumijete sve prednosti VoIP-a sada, bolje nego kasnije, da biste dobili ovu novu tehnologiju po fantastičnoj cijeni!

VoIP je jako sposoban, odnosno više nego sposoban za stvaranje podatkovnih poziva kao što su faksevi. Koristeći svoje širokopojasne veze, možete poslati faks na međunarodnu adresu po znatno nižoj cijeni i to puno brže nego što bi to učinili s analognom telefonskom linijom ili mobitelom. Svakako vrijedi napomenuti da je mogućnost slanja faksa najbolja s mobilnog telefona jer u tom slučaju VoIP radi tako da preuzme datoteku s Interneta.


Odlučite se za VoIP danas, ostavite troškove iza vas i ostanite u kontaktu sa svijetom.