DID - Telefonski brojevi

Hrvatski i međunarodni telefonski brojevi

...
 

Telefonski broj iz gotovo svih većih svjetskih gradova

DID je telefonski broj iz pojedine države, iz gotovo svih većih svjetskih gradova koji može biti vaš i koji će zvoniti na vašem fiksnom telefonu.

Kako funkcionira?

DID broj veže se uz vaš S://VoIP korisnički račun. Vaš telefon ili IP telefonska centrala su povezani na S://VoIP s tim istim korisničkim računom. Kada je upućen telefonski poziv na vaš DID broj iz bilo kojeg većeg svjetskog grada, poziv stiže vama i vaš telefon zvoni.

Primjerice, zakupom DID broja u Münchenu, omogućavate prijateljima i partnerima u Njemačkoj da vas zovu lokalno, po njihovim lokalnim tarifama, kao da se i vaša tvrtka nalazi u Münchenu. DID brojevi nude razne mogućnosti, olakšavaju poslovanje te pridonese korporativnom imidžu vaše tvrtke.

Hrvatski brojevi

Inozemne tvrtke su u mogućnosti kupiti hrvatski DID broj, čime omogućuju svojim partnerima u Hrvatskoj komunikaciju s njihovom tvrtkom po cijeni lokalnog poziva. Također, hrvatskim tvrtkama i građanima koji kupe hrvatski DID broj, omogućeno je da imaju ured u Drnišu, dok vas partneri zovu na zagrebački DID broj. Kupovinu hrvatskog telefonskog broja možete obaviti putem našeg web shop-a.

Međunarodni brojevi

S://VoIP nudi telefonske brojeve gotovo svih većih svjetskih gradova. Tvrtkama omogućuje otvaranje virtualnog ureda u dotičnoj državi i gradu. Klijenti i poslovni partneri iz druge zemlje iz koje ste vi uzeli DID broj mogu Vas pozivati po lokalnim tarifama.