Sigurnost data centra

U našem Data centru vaši podaci su naša temeljna odgovornost.
Pružamo usluge koje su sigurne, pouzdane i usklađene s najnovijim sigurnosnim standardima.
Pridružite nam se u stvaranju sigurnije digitalne budućnosti.

...

U našem osiguranom Data centru i svim našim Cloud uslugama, naša najvažnija prioritetna svrha je zaštita sigurnosti i cjelovitosti vaših podataka, što predstavlja srž naše neprestane posvećenosti.

Usklađenost s vodećim standardima

Naš Data Centar i cloud infrastruktura su projektirani tako da zadovolje i premaše najrigoroznije svjetske sigurnosne standarde. Posvetili smo značajne resurse, vrijeme i stručnost kako bismo osigurali da naša infrastruktura i usluge uvijek budu na čelu industrije po pitanju zaštite i integriteta podataka.

Neprestano nadgledanje

Kontinuirano nadgledanje je ključan stup našeg sigurnosnog okvira. S pomoću naprednih sustava za nadzor mreže i servera, brzo identificiramo i reagiramo na sve potencijalne prijetnje ili nepravilnosti. Naš nadzor je dostupan 24/7 kako bismo osigurali da su vaši podaci, bilo u našem centru ili cloudu, uvijek pod budnim okom naših stručnjaka.

Sigurnost Cloud usluga

Kada vaše podatke prenesete u naš cloud, možete biti sigurni da su pod zaštitom najnovijih sigurnosnih tehnologija i praksi. Naša cloud infrastruktura redovito prolazi sigurnosne provjere, koristi visoko razinu enkripcije i složene sustave za detekciju i sprječavanje prijetnji.

Redovito stvaranje rezervnih kopija

Svjesni smo koliko su važni vaši podaci. Stoga ne samo da ih čuvamo sigurno, već ih redovito kopiramo. Naši sustavi za stvaranje rezervnih kopija osiguravaju da vaši podaci uvijek budu zaštićeni te da se brzo možete oporaviti u slučaju incidenta.

Zaštita putem vatrozida

Svaki podatak koji prolazi kroz našu mrežu i cloud je zaštićen uz pomoć najnaprednijih tehnologija vatrozida. Naši sustavi vatrozida osiguravaju čvrstu zaštitu od zlonamjernih napada i neovlaštenog pristupa.

Kontrola pristupa

Osiguravamo da samo ovlaštene osobe imaju pristup važnim podacima i sustavima. Naši protokoli kontrole pristupa koriste biometrijske senzore, čitače kartica te napredne metode autentifikacije kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu zaštićeni od neovlaštenih pristupa.

Obrazovanje i članovi tima

Svaki član našeg tima prolazi kroz rigorozne obuke o sigurnosti, uključujući najbolje prakse, protokole odgovora na incidente te etičke smjernice. Možete biti uvjereni da će svaki zaposlenik koji ima pristup vašim podacima postupati s najvećom pažnjom i stručnošću.

Transparentnost i otvorena komunikacija

Vaše povjerenje i udobnost su nam od iznimne važnosti. Zato smo posvećeni transparentnosti u svim našim aktivnostima. Redovito vas obavještavamo o svim ažuriranjima, promjenama i unapređenjima vezanim uz sigurnost vaših podataka.

U našem Data centru vaši podaci su naša temeljna odgovornost. Nastojimo pružiti usluge koje su sigurne, pouzdane i usklađene s najnovijim sigurnosnim standardima. Pridružite nam se u stvaranju sigurnije digitalne budućnosti.