Naše povoljno rješenje za vašu organizaciju

olakšava vam držati dodatne troškove niskima

...

Obrazovanje i neprofitne organizacije

Proračunska ograničenja i drugi čimbenici predstavljaju izazov za obrazovanje i neprofitne djelatnosti, ali VoIP čini telefonsku centralu pristupačnijom nego ikada. Skvid donosi isplative, pouzdane VoIP komunikacijske sustave koji su jednostavni za učenje i korištenje, možete ih platiti odjednom ili otplaćivati na rate.

Smanjenje troškova: Naše povoljno rješenje za vašu organizaciju olakšava vam držati dodatne troškove niskima, uz fiksnu mjesečnu naknadu neovisno o količini odlaznih poziva.

Povezivanje i suradnja: Alati za učinkovitiju suradnju će zadovoljiti sve potrebe vaših članova i ustanove. Napredne značajke objedinjenih komunikacija, poput instant poruka, govorne pošte na e-mail i slijedite me / pronađi me, štede vaše vrijeme.

Jednostavno za korištenje i upravljanje: Naši sustavi zahtijevaju malo treninga, tako da korisnici i administratori sve brzo savladaju, a korisničko sučelje čini lakim svaku promjenu koju radite s radnog mjesta.

Konferencija: Koristite konferencijske linije za unutarnju ili vanjsku komunikaciju, da biste ostali povezani s kolegama, donatorima ili članovima bilo kada, poboljšali komunikaciju u cijeloj organizaciji, tako da nema potrebe za uslugama treće strane.

Objedinite komunikacije: Značajke koje služe snažnom promicanju suradnje između osoblja, nastavnika, administratora i roditelja, i zadovoljenju kriterija da bi se poboljšala sigurnost u učionici.