Podrška i asistencija uvijek uz Vas!

Mi smo ovdje za Vas, bez obzira što trebate ili kada trebate!

Korisnička podrška

Podrška omogućuje svim korisnicima naših usluga naprednu tehničku podršku od strane educiranih djelatnika, namijenjena je za svakodnevno korištenje naših suvremenih tehnologija i usluga, za brzo i jednostavno tehničko podešavanje, pristup sustavima, aplikacijama i uslugama.

Kontaktirajte na pozivom na broj 01/444 0000 za prijavu poteškoće ili nam pišite podrska@skvid.net. Na svaki vaš upit odgovaramo u najkraćem mogućem roku!

Na brz i jednostavan način riješite poteškoće podrškom na daljinu na vašem prijenosnom ili osobnom računalu. U slučaju kada podršku pružamo udaljenim spajanjem na korisnički uređaj, prethodno je neophodno da korisnik preuzme i pohrani aplikaciju za udaljeno spajanje na uređaj. Nakon preuzimanja aplikacije, istu je moguće pokrenuti bez prethodne instalacije. Korisnik odobrava pristup uređaju u svrhu pružanja i provođenja tehničke podrške, prilikom čega je cijelo vrijeme na telefonskoj vezi s djelatnikom.

Pošaljite upit putem kontakt forme. Na raspolaganju smo 0-24.

Lokacija

Jalševečka cesta 40
10040 Zagreb Hrvatska

Broj mobitela

+ 385 1 444 0000

Email adresa

hello@skvid.hr

Podrška

* Ovime dajem svoju izričitu suglasnost sve do opoziva tvrtki SKVID d.o.o. za korištenje svih osobnih podataka u ovom formularu te za njihovu pohranu i korištenje u svrhu prosljeđivanja informacija o proizvodima, uslugama i događanjima.

* Ova suglasnost odnosi se također i na prenošenje podataka elektroničkom putem. SKVID d.o.o. jamči da će se svi prikupljeni podaci tretirati s najvišom razinom povjerljivosti te u skladu sa zakonskim regulativama o zaštiti podataka.

* Opoziv se može obaviti u bilo kojem trenutku s učinkom na buduće odnose. Za to se obratite na adresu SKVID d.o.o., Jalševečka cesta 40, HR-10040 Zagreb ili elektroničkom poštom na: info@skvid.hr