Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

VoIP i unificirane komunikacije: komunikacijski alat kojeg bi sve male tvrtke trebale koristiti

Bez obzira na veličinu poslovanja, sve tvrtke imaju temeljne probleme kao što su smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti. Još jedan problem s kojim se suočavaju sve tvrtke jest potreba da sve vanjske i unutarnje komunikacije budu što učinkovitije.
Većina startup-ova  naivno vjeruje da se komunikacijski problemi njih ne tiču. Tvrde da se svaka mala tvrtka treba usredotočiti na stjecanje kapitala i tržišni udio. Iako postoji zrno istine u toj tvrdnji, istina je u tome da svi startup-ovi moraju imati svoju kvalitetnu komunikacijsku infrastrukturu ako ikada žele uspjeti.

Za početak, razmislite kako komunikacija može potaknuti investitore i započeti stjecanje kapitala. Tvrtke koje tek započinju s radom trebaju i više od jednog bankovnog kredita kako bi dobile posao izvan zemlje. Mali poduzetnici trebaju privući investitore koji su smješteni po cijeloj Europi i na drugoj strani svijeta, tako da kvalitetan sustav - poput onih koje nudi Skvid  - može osigurati da pregovori krenu glatko.

Različite vrste dostupnih malih poslovnih komunikacijskih tehnologija

Sada kada smo konstatirali zašto, ajmo prokopati malu dublje u tematiku. Postoji mnogo alata dostupnih na tržištu, tako da bi nekim startup-ovima mogao biti i problem odrediti koje rješenje je baš za njih. Moja prva preporuka svima je da prvo pogledaju i istraže VoIP sustave. VoIP je zapravo Voice over Internet Protocol, što je fini izraz za telefon koji za pozive koristi internet umjesto starih telefonskih linija.Postoje mnoge prednosti VoIP-a, uključujući i onu da je daleko isplativija od starih telefonskih centrala, ima kristalno jasne pozive, rješenja su skalabilna što znači da su lako prilagodljiva svim potrebama male tvrtke koja raste.

Startup-ovi koji su u potrazi za robusnijim rješenjem mogu koristiti unificirane komunikacije. Korištenjem unificiranih komunikacija, male tvrtke mogu imati sve svoje komunikacijske potrebe - telefon, video konferenciju, chat, e-poštu, dijeljenje zaslona, ​​itd. - podržane od strane jednog moćnog rješenja.

Bez obzira na vrstu rješenja koju će startup tvrtka odabrati, bilo VoIP sustav ili  robusnije unificirane komunikacije, male tvrtke se mogu obratiti Skvidu kako bi bile sigurne da dobivaju najbolji mogući alat po najpovoljnijoj cijeni.

Podijeli: