Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Upoznajte animiranu GIF tipkovnicu

S novim iPhoneom koji je upravo izašao, vjerujem da je već svima jasno da se pojam mobilnosti naveliko promjenio i unaprijedio. Već postoje dva ili tri telefona-tableta (eng. phablet), ali nijedan nije kao iPhone 6 toliko dobar. Za prve primjerke telefona, redovi su bili presmiješno dugi, ali čim prođe neko vrijeme, svatko tko želi moći će si osigurati svoj primjerak iPhonea 6-ice. A vjerujte mi, ima ih dosta.

Kada govorimo o utjecaju novog iPhonea na poslovanje, on je značajan. S unificiranim komunikacijama (objedinjene komunikacije) i rješenjima koja smo razvili, sve veći broj tvrtki će u iPhoneu 6 pronaći nezaobilaznog pratitelja u stvaranju uvjeta za djelatnike koji na poslu rade na vlastitim uređajima, a kojih je danas sve više u tvrtkama. Ali ima i jedna novost za iOS koja će dodatno olakšati poslovanje i rad s unificiranim kouminkacijama: GIF tipkovnica. Trenutno ne tipkamo preko takve tipkovnice pa vam ne možemo ilustrirati sve njene mogućnosti, a koje su-ruku na srce, najveselije i najoriginalnije ikada napravljene. Kada koristite tu tipkovnicu, na tekst u poruci odgovarate s pokretnom slikom umjesto riječima. Kada vam se kolega požali da je zeznuo na poslu, svoj odgovor možete ovako nekako pojednostaviti.

Jedinstven po svom obliku i načinu, novi GIF način komunikacije može utrti put bržim poslovnim komunikacijama, osobito zato što se i dalje puno posla obavlja putem tekstualnih poruka. Zašto to ne bismo iskoristili?
Bilo da koristite GIF ili ne, mi imamo rješenje za vas.

Podijeli: