Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Unificirane komunikacije čine suradnju lakšom

Tehnologija unificiranih komunikacija ima veliki utjecaj na obavljanje posla, bilo kod obrtnika majstora, solo projekata ili timske suranje u kolektivima. Omogućuje zaposlenicima da lakše dijele ideje i upute prijedloge svojim šefovima ili od doma pristupe poslu putem oblaka. Postoji nekoliko specifičnih prednosti koje unificirane komunikacije donose tvrtkama, kao što su pojačana suradnja, osnaživanje sposobnosti i produktivnosti, širenje na nova tržišta, poboljšanje "zelenih" poslova, što omogućava tvrtkama da transformiraju svoju industriju, čineći ju ekološkom.

Ove prednosti imaju visok utjecaj na zaposlenike i njihovu sposobnost komunikacije i suradnje s klijentima, suradnicima i menadžerima, a pruža dobru učinkovitost i produktivnost. Integracija instant poruka sa IP PBX telefonskom centralom, telefonske razgovore seli iz tekstualnog u glasovni oblik bez problema, a također može poboljšati učinkovitost resursa snižavanjem troškova potrebnih tvrtki za implementaciju tehnologija i uštedu energije.

U konačnici, pravilna i inovativna upotreba unificiranih komunikacija može pomoći tvrtkama da revolucioniziraju svoju industriju, probijajući se kroz tehnološka ograničenja i dozvoljavajući svojim profesionalcima, koji možda nikada do sada nisu surađivali drugačije, da surađuju na novim i jedinstvenim projektima.

Podijeli: