Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Pripremajući se za mobilna radna mjesta u 2015. godini

Ako ste imalo poput nas, onda odbrojavate dane do sljedećeg slobodnog dana ili godišnjeg, iz razumljivih razloga. Jedan ili više dana da radite što god želite, bilo da se sanjkate ili lješkarite uz televiziju.  Ono o čemu većina vas vjerojatno neće raditi na taj dan je razmišljati o promjenama u radu i na svojim poslovnim planovima i postignućima, budući da to spada pod kategoriju "posao". Ali ne bi li bilo zgodno uživati u slobodnom danu sa spoznajom da ste taj dan zaslužili promjenama u poslovanju i planiranoj mobilnosti za tvrtke u 2015. godini?

U tom smislu, sastavili smo nekoliko savjeta za pripremanje vašeg ureda za mobilnost u nadolazećoj godini. Razmislite o ovim savjetima, uživajte u odmoru, a 2015. započnite s „mozgom na paši“, ili bolje rečeno-mobilnošću? :

Razvijte strategiju: sve tvrtke koje još to nisu, trebale bi razmotriti strategiju za mobilnost poduzeća. Tim planom se osigurava da svatko dobiva najviše iz njega i da je rješenje najproduktivnije moguće. Srećom, planiranje ne mora biti teško, a može biti vrlo zabavno. Sve što je potrebno je sjesti  i sagledati načine na koji će mobilni uređaji biti integrirani u svakodnevni uredski život, a zatim planirati u skladu s tim. Planiranjem unaprijed, možete izbjeći nepotrebne izdatke i izgubljeno vrijeme koje će neminovno nastati kao rezultat nespremnosti.

Budite transparentni sa zaposlenicima: uvođenjem mobilnih rješenja tvrtka će utjecati ne samo na IT odjel, već i na sve odjele u tvrtki. Dakle, sa svim informacijama o mobilnim radnim mjestima moraju biti upoznati radnici, a ne samo informatičari. Uloga administratora i informatičara u tvrtki je da djelatnike upoznaju i učine dostupnim sve informacije o mobilnosti.

Učite od drugih tvrtki u vašem području: Baš kao i sa svim novim stvarima, vjerojatnost prihvaćanja mobilne tvrtke može biti zastrašujuća. Nedajte se zastrašiti. U 2014. godini, broj poduzeća koja su počela koristiti mobilne aplikacije je eksplodirao. Implementacija CRM aplikacija je skočila za 500 posto u prošloj godini. To znači da bez obzira čime se vaša tvrtka bavi, postoji još jedan posao u istoj liniji rada koji će utjecati na mobilno radno mjesto. Ostavite protivničku borbu na trenutak i upitajte vašu konkurenciju, tvrtke u susjedstvu kako su to učinile. Oni mogu imati prijedloge koji vam mogu pomoći da se s planom za mobilnosti krećete prema naprijed.

Kontaktirajte nas za više prijedloga o utjecaju na mobilnost poduzeća. Imamo rješenja i stručnost kako kroz to ne biste morali prolaziti sami.

Podijeli: