Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Prednosti unificiranih komunikacija za male tvrtke

Osnovali ste tvrtku, pronašli par dobrih zaposlenika i sad pravi posao može započeti. Kako bi pokrenuli uspješan posao, postoje dvije stvari koje moraju biti na mjestu: komunikacija i organizacija. Bez ove dvije stvari, možete prilično jamčiti da vam ništa drugo neće funkcionirati. Srećom, dobro raspoređene objedinjene komunikacije i poslovna telefonska centrala osiguravaju vašoj tvrtki da ima sve komunikacijske i organizacijske alate, tako da se možete prebaciti na važan posao poput pronalaženja novih klijenata i razvijanja dobrog ugleda. Ovdje su neki od načina kako unificirane komunikacije mogu učiniti život lakšim za sve one koji tek započinju s radom:

Olakšava mobilni rad: Svaki djelatnik prodaje zna da se veliki dio posla odvija izvan ureda. Zbog sastanaka s klijentima na njihovim lokacijama, poslovi prodaje djelatnike odvode na mnoga fizički udaljena mjesta od samog ureda. Iz tog razloga, rad na daljinu je osobito važan za one u području osiguranja, gdje se po zaposleniku dnevno štedi 30 minuta po danu.

Spaja udaljene urede uz nisku cijenu: Jedan od ključnih pokazatelja uspješnosti za bilo koju tvrtku je širenje. Za mnoge male tvrtke, širenje otvara potrebu za otvaranjem drugih ureda. Iako je to definitivno korak naprijed, to također može stvoriti komunikacijske i organizacijske izazove, ako nisu povezani alati u različitim uredima. Ali robusne unificirane komunikacije i poslovna telefonska centrala jamči da se ovaj problem neće pojaviti.

Osigurava da su svi na istoj stranici: Ako je vaša tvrtka uspješna, onda vjerojatno ima balansiranja sa više zahtjeva odjednom, što može dovesti do glavobolje. Ali usmjeravanje raznih komunikacijskih tehnologija koje nude rješenja unificiranih komunikacija jamče da čak i sa mnoštvom zahtjeva, još uvijek možete imati jedan, kohezivan komunikacijski kanal.

Dakle, ako ste otvorili novu tvrtku ili već imate postojeću kojoj je potrebno udahniti novi život, što Vas spriječava da slijedite proaktivno rješenje? Postoji samo jedan odgovor na to pitanje - ništa! Pa što čekate?

 

Podijeli: