Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Poklonite unificirane komunikacije za Majčin dan

Majčin dan često ostane zapostavljen i nažalost nerijetko ostane zaboravljen zbog obaveza koje imamo u MSPu (MSP,  eng. small and medium enterprises, SMEs).

Ove godine Majčin dan je 10. svibnja i zaista je pravo vrijeme da počnemo razmišljati o daru ili gesti pažnje ženi koja nas je donijela na ovaj svijet. Ako ne stižete sada misliti na to i ako završite sa cvjetićem  ubranim u susjedovom dvorištu, znajte da su unificirane/objedinjene komunikacije  zapravo odličan znak pažnje (i u zadnji tren) koji će vašim majkama iz dana u dan olakšati snalaženje u aktivnostima i obvezama, na što se one sa začuđujućom lakoćom hvataju u koštac i jako brzo privikavaju.Zamislite da je vaša mama imala današnje komunikacijske tehnologije na raspolaganju. Sigurno bi vas manje gnjavila  u srednjoj školi. Evo nekoliko situacija u kojima unificirane/objedinjene komunikacije bitno mijenjaju i olakšavaju svakodnevne situacije i odnose.

1 . „Premrla sam od brige!

Koliko ste puta čuli ovu rečenicu? Ja sam je slušala svakodnevno. Današnja djeca imaju mobitele i služe se aplikacijama koje su sasvim dovoljne za dobiti dostatan odgovor na ono što vas brine i što vam je bitno. Uključite mame u sustav slanja i primanja poruka u unificiranim/objedinjenim komunikacijama i spojite ih s njihovom djecom da steknu sklonost za korištenje takve vrste komunikacija. Ovo će definitivno umanjiti brigu roditelja  te povećati obim silno-se-ponosim-tobom poruka.

2 ."Ekipa, ručak!

Dok sam ja bila mlada, po cijele dane smo se igrali vani. I onda negdje oko ručka, vikendom, kad se ekipa raspršila po cijelom kvartu, sa balkona zgrada i kuća su se naše majke nadjačavale u zazivanju naših imena. Uz VoIP telefonski sustav, audio konferencija je jednostavna i brza sa svim vrstama uređaja. Da je moja majka koristila takvu tehnologiju, mogla je znati gdje se nalazim i obavijestiti me kad se trebam vratiti kući, bez da  iscrpljuje svoje glasnice zazivajući me s balkona svaki dan.

Nekoliko mogućnosti i značajki unificiranih/objedinjenih komunikacija su savršen poklon svakoj majci za Majčin dan.

Da biste podarili bolju komunikaciju svom poslovanju, sve što morate učiniti je kontaktirati Skvid još danas. A svojoj majci za Majčin dan darujte najmanje svoje vrijeme i pusu.

Podijeli: