Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Ovog Božića razveselite djelatnike s alatima za rad od kuće

U duhu nadolazećih praznika, Skvid želi pomoći svim djelatnicima da provedu više vremena sa svojim obiteljima. Božični blagdani trebaju biti radosno vrijeme usredotočeno na obitelj, međutim, mnogo radnika i dalje ne može, uz svu dostupnu tehnologiju, osjetiti blagodati rada od kuće. Prema nedavnom istraživanju, Europljani ostavljaju gotovo polovinu godišnjeg odmora neiskorištenog.Balansiranje između života i posla je upravo to- čin balansiranja. Mi u Skvidu ne potičemo djelatnike da ostaju dulje u firmi ili da do dugo u noć završavaju svoj posao. Umjesto toga, predlažemo im da koriste alate koji im pomažu da ostanu u toku tijekom praznika i godišnjih odmora. Tehnologija je toliko evoluirala da tvrtke bez problema mogu dopustiti svojim djelatnicima fleksibilnost koju mi pružaju jedinstveni komunikacijski alati. Tijekom blagdana i praznika djelatnici i timovi su razdvojeni pa im je korištenje alata za rad presudno za posao.

Alati za posao

Idealan primjer alata za rad od kuće ili s udaljenih lokacija su unificirane komunikacije (objedinjene komunikacije). One uključuju videosuradnju, dijeljenje zaslona, poruke i pokazatelje prisutnosti svih djelatnika. To djelatnicima omogućuje učinkovitu komunikaciju bez obzira gdje se nalazili. Mobilna aplikacija vam omogućuje komunikaciju kao da ste u uredu omogućujući vam da:

  • upućujete i primate pozive pomoću uredskog proširenja i ID-a pozivatelja
  • da ne propustite nijedan poziv, razgovor ili govornu poštu s obavijestima
  • pogledate tko je i kada napustio razgovore
  • razgovore sa zaštičenim porukama
  • lagani prijelaz s uredskog načina rada na udaljeni i obrnuto

Praznici i odmor su dovoljno stresni i bez brige o tome da li možete doći do kolege kada ga trebate ili brige o tome da li vas vaši klijenti mogu dobiti na telefon. Praznici su dinamični i u korisničkoj podršci, ali s unificiranim rješenjima iz Skvida za udaljena radna rješenja te probleme možete riješiti u hodu.

Blagdansko darivanje

U želji da omogućimo novim i postojećim korisnicima rad na daljinu, Skvid će omogućiti 12-orici korisnika  upola manju cijenu alata unificiranih komunikacija. Kontaktirajte nas do ovih blagdana, posjetite stranice Skvida ili nazovite za više informacija.

Podijeli: