Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Osjećamo se voljenima! Evo 5 razloga zašto.

Veliki broj tvrtki i djelatnika se oslanja na naše poslovne usluge i telefonske centrale svaki dan. Pitali smo ih što to vole kod nas i tjera ih da nastavljaju dalje s nama. Ovo je njihovih top 5 razloga:

#  1 - Više od razgovora

Naše korisničko sučelje je osmišljeno kako bi pružilo sve alate koji povezuju sve zaposlenike u jedan portal jednostavan za korištenje. Nijedan operater kod nas ne nudi ovakvu vrstu alata.

# 2 - Fleksibilna implementacija i plaćanje

Razumijemo da je svaki posao drugačiji, tako da za razliku od većine firmi koje prodaju telefonske centrale, mi nudimo različite mogućnosti implementacije koji odgovaraju točno onome što trebate. Također razumijemo da tvrtke imaju različite preferencije i potrebe kada je u pitanju plaćanje, tako da nudimo izbor kod plaćanja mjesečnih troškova, čak i kada se radi o jednokratnim uplatama telefona i telefonskih centrala ili ostale opreme.

# 3 – Mogućnosti call centra dostupne svima

Ne trebate kupiti call centar kako bi koristili njegove prednosti i značajke. Pozivi u redovima, snimanje poziva i alat za edukaciju agenata su samo neke od značajki call centra koje nudimo svim našim korisnicima naših telefonskih centrala.

# 4 - Najbolja stopa zadržavanja klijenata u industriji

Imamo stopu od 0% gubitaka klijenata, što znači da su naši klijenti jako zadovoljni (ili kako oni kažu, presretni) s našim uslugama i dalje se svakodnevno kontinuirano oslanjaju na nas kao na pouzdanog poslovnog savjetnika. Kao što je vidljivo i iz slijedećeg razloga, naši klijenti nas mogu ostaviti i otkazati nam uslugu, ali oni to ne žele.

# 5 - Bez obveze

Sve počinje s našom obvezom prema vama.  Sve što želimo jest zadovoljan korisnik, bez da ga okovimo s velikim i dugoročnim obvezama. Potpisati ćemo s vama ugovor na 12 ili 24 mjeseca da bi vam osigurali dobre cijene i zadovoljili pravnicu, ali ako niste zadovoljni sa svojom uslugom iz Skvida, javite nam i dajte nam 30 dana da je popravimo. Ako još uvijek niste zadovoljni, možete nam vratiti opremu, telefonsku centralu i telefone koje smo vam dali i rastati ćemo se kao prijatelji.

Podijeli: