Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Ne zaboravite na uredski telefon: 2. dio

Ranije smo razgovarali o pouzdanosti stolnog telefona kao jedinstvene komunikacijske tehnologije. Kako bi vam dodatno ukazala na važnost stolnog telefona kao dio unificiranih komunikacija, želim istaknuti nekoliko situacija u kojima mobitel jednostavno nije relevantan, kao i istražiti što je u ponudi za ovu tehnologiju u budućnosti.

Kad mobitel jednostavno neće da radi

U globalnom straživanju koje smo ranije spominjali također je naglašeno da stolni telefon zapravo može biti bitan alat za pojedina radna mjesta, jedini koji se ne može zamijeniti za drugu opciju komunikacijske tehnologije. Djelatnici call centra ne mogu obavljati svoje dužnosti bez uređaja koji se može nositi s glasnoćom razgovora koju njihova organizacija prima. Prema našem iskustvu, call centar može iznijeti više od 400.000 poziva godišnje ili 600 do 8.000 poziva svaki dan. S ovom vrstom volumena poziva, koristeći ništa osim poslovnog telefona na mreži, moglo bi biti osobito izazovno. Isto tako, neka druga radna okruženja zahtijevaju isključivo fiksni telefon i telefonske centrale.

"Uredski djelatnici se i dalje uvelike oslanjaju na svoje fiksne telefone kako bi odradili svoj posao" stoji u istraživanju. "Ti radnici su na radnom mjestu koje uključuje sjedenje za stolom i razgovore s kupcima, suradnicima, menadžerima i osobljem na daljinu. Ti djelatnici brinu o pouzdanosti, glasovnoj i video kvaliteti i o tome kako njihovi uređaji integriraju s drugim softverskim aplikacijama."

Ne izumire, razvija se

Tehnologija se brzo razvija, proizvode se bolji uredski telefoni i integrirana rješenja za objedinjene komunikacije. Na ovaj način, stolni telefon je daleko od umiruće avenije komunikacije. Gledajući u budućnost,  mi vidimo „pametnije“ stolne telefone .

"Sljedeći uređaj na radnoj površini će biti "pametniji " stolni telefon koji nudi jednostavnu integraciju i dijeljenje sadržaja između uredskog telefona i  pametnog telefona.  Jednostavan i siguran VPN pristup za udaljene radnike na daljinu ili ogranke timova; ili pametni telefon - poput korisničkog iskustva izgrađenog na otvorenom operativnom sustavu u kojem radnici mogu pristupiti cijelom nizu aplikacija."

Imajući to na umu , ne zaboravite na svoj stolni telefon . To je inteligentni  komunikacijski uređaj koji je još uvijek relevantan i koristan i samo će se razvijati u budućnosti .

Podijeli: