Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Ne izlazite iz kuće ako ne morate

Izlaženje vani je tako zastarjelo. Sunce, naporne preglasne graktalice, velika vjerojatnost za kišu i najviše od svega, drugi ljudi. Grozno. Uz današnju tehnologiju nema razloga da izlazite izvan kuće ako baš ne trebate.
Ha! Premda su neki s oduševljenjem čitali ovih par redaka, nećemo nastaviti u istom tonu. No way!

Međutim, činjenica jest da je tehnologija donijela sasvim novu definiciju pojma "pustinjak“. Howard Hughes, duševno rastrojeni milijarder koji je preminuo zbog neuhranjenosti, nije se mogao dugo držati pod staklenim zvonom (ma koliko god se očajnički trudio), jer je morao izaći najmanje radi nabavke namirnica, a što mi danas ne trebamo obzirom na uslugu koja sve željene namirnice i ostale druge proizvode za kućanstvo dostavlja izravno na kućni prag. I kad je riječ poslu, objedinjene komunikacije su nam dopustile da radimo od kuće, bez ikakvog pada produktivnosti.

VoIP - vaš ​​put u osamu

Ako u vašem uredu koristite VoIP sustav, onda zapravo više niti ne trebate kročiti unutar vašeg ureda da biste telefonirali. Svi telefoni mogu birati s jedinstvenim brojem. To znači da možete nazvati klijenta i reći mu da ste "pretrpani papirologijom tu u uredu", a on nikada neće saznati da sa svojom boljom polovicom gledate upravo petu sezonu "Mad Men-a" . Ako klijent nazove natrag na uredski broj, možete ga preusmjeriti izravno na vaš mobitel.
S VoIP tehnologijom, svaki dan može biti subota.

Tu ima mjesta samo za jednog

Jednom davno, na svom radnom stolu morali ste osloboditi dio stola za svu dnevnu papirologiju. Dio stola za pristigle fakseve, dio za isprintane mailove za arhivu. Sjećate li se tih dana? Ni ja.

Danas postoji mnogo više oblika komunikacije, ali svi mogu biti sadržani u jednoj platformi – na oblaku. Unificirane poruke omogućuju vam da zadržite vaše SMS poruke, mailove, govornu poštu, fakseve; sve to u jednom inboxu kojemu možete pristupiti izravno s vašeg mobitela.

Ja si ne mogu priuštiti da nikad ne izađem iz kuće (to nije uspjelo niti Hughesu), ali ako to baš jako želite, sve što trebate učiniti je kontaktirati Skvid, i svoju poslovnu odjeću pospremiti u najviši kutak ormara.

Podijeli: