Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Jeste li započeli sa izradom financijskog plana za 2024?

Donošenje financijskog plana i investicija nikad nije bilo lako jer nikad ne znate što će vam točno trebati u budućnosti. Sada kada novija tehnologija ubrzava i skraćuje prodajne cikluse i rokove za obje strane; vaše klijente i vas, tvrtke većinom preskaču donošenje plana unaprijed.

Umjesto preskakanja ovog bitnog koraka u planiranju za vaše poslovanje ubuduće, mislim da je bolji izbor pronalaženje rješenja koja stabiliziraju troškove i omogućuju vam predvidivi plan za rast. Kada planirate sljedeću godinu, imajte tri stvari na umu:

1. Da li vam se u konačnici isplate vaši tekući troškovi?

Stariji sustavi ( kompletna rješenja ) mogu vas koštati više nego što mislite kroz plaćanja mjesečnih održavanja i nedostatak mogućnosti.

2. Jesu li vaši zaposlenici produktivni onoliko koliko zaista mogu biti?

Koliko vremena bi oni mogli uštedjeti da su bolje povezani bez obzira gdje se nalaze (gore na katu, dolje u kantini ili izvan ureda)?

3. Da li vam prodaja i prihod ostvaruju promet i dobit koju bi zaista mogli?

Ako odmah dajete vašim klijentima sve informacije koje trebaju, na taj način ćete povećati posjećenost i interes, i smanjiti broj vaših konkurenata.

Unificirajući svoje komunikacije u oblaku, smanjujete svoje troškove, zaposlenici postaju učinkovitiji te povećavate zadovoljstvo svojih kupaca.

Podijeli: