Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Jel stvarno potreban još jedan blog?

Možda i nije, ali mi smatramo da se informacije o telefoniji, telefonskim centralama i VoIP-u na tržištu trebaju proširiti. Kao takve, želim iskoristiti ovu prvu objavu kao uvod u ono što ćete moći čitati na našem VoIP blogu. Ne brinite, namjena ovog bloga nije kupnja naših rješenja.

Umjesto toga, svrha VoIP bloga je mogućnost da podijelimo naše spoznaje o najboljim praksama u telefoniji za mala i srednja poduzeća, kao i relevantna mišljenja o širokom rasponu tema. Privilegirani smo služiti neke od najboljih i najbrže rastućih firmi u Hrvatskoj i svijetu. Za neke ste čuli, za mnoge niste - mi ćemo podijeliti svoje priče. Mi na ovaj blog gledamo kao način da učimo od vas kroz vaše odgovore u našim komentarima i Facebook postovima.

Teme će uključivati:

  • Najbolje prakse u telefoniji i VoIP-u
  • Trendovi u poslovnim komunikacijama
  • Marketing društvenih medija
  • Mnogo važnih, manje važnih i nevažnih informacija
     
Naši blogeri dolaze iz svih odjela naše firme, uključujući podršku, inženjering, marketing, odnose s javnošču i prodaju. Možda pročitate i koju riječ od našeg direktora ili blogera suradnika (ukoliko želite sudjelovati kao bloger suradnik, kontaktirajte nas na blog@skvid.net sa kratim opisom i obrazloženjem kako bi vaše objave na našem blogu mogle doprinjeti i educirati naše čitatelje).
Podijeli: