Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Call centri spremni dočekali blagdane

Call centri su ušli u svoje najprometnije doba godine. Kada se pripremaju za blagdane, mnoge firme zapošljavaju, korisnici pozivaju, a telefonske linije su užarene dan-noć. Virtualna telefonska centrala, odnosno virtualni call centar može drastično smanjiti vrijeme potrebno za sortiranje ogromnog obujma prometa, dok radnici koriste napredne komunikacijske mogućnosti. Lako je za vidjeti zašto ova rješenja imaju tendenciju da rade - postoje mnogi slučajevi gdje komunikacija može biti narušena, čak i u kontakt centru, a unificirane komunikacije, VoIP i virtualna telefonska centrala mogu rješiti te probleme.Jedna od glavnih prednosti koje unificirane komunikacije mogu dati pozivnom centru su SMS poruke. Iako se obično misli da je to samo za tinejdžere, iznenadili bi se koliko SMS poruka može biti od vitalne važnosti u održavanju poslovanja.

SMS poruka omogućuje zaposlenicima da šalju važne podatke jedni drugima, čak i dok su na telefonu, što može spriječiti nepotrebne zastoje i odvratiti djelatnike od potrebe da stave klijente na čekanje. Poruke nisu samo za jednosmjernu komunikaciju. Kao klijent, u obliku poruke možete dobiti status ažuriranja, obavijesti, potvrdu transakcije i druge poslove koji mogu potrajati od vremena do vremena, u vrlo prometnoj blagdanskoj sezoni.

Call centri mogu koristiti sve značajke call centara

Plan za korištenje unificiranih komunikacija može unaprijediti ili uništiti sezonu blagdana u kontakt centru. Iako se mnoge tvrtke ko' pijan plota drže stare tehnologije koju su koristili do sada, oni koji koriste objedinjene komunikacije (komunikacije u oblaku) imaju fleksibilne  redove poziva, snimanje agenata i poziva, međudjelovanje u stvarnom vremenu na zaslonima. Korištenje ove vrste značajki u call centru vodi prema većoj učinkovitosti. Ove vrste sustava čak omogućuju zaposlenicima da rade od kuće, pod uvjetom da imaju dovoljno dobar internet za pokretanje softvera.

Unificirane komunikacije mogu biti tehnologija koja mijenja način na koji tvrtka posluje. Uz pomoć mnogih različitih tipova značajki, može presložiti listu prioriteta tvrtke. Veća fleksibilnost i kontrola nad pozivima na čekanju je vrlo važna za održavanje prisutnosti u trenutnoj industriji call centara, a unificirane komunikacije im u tome direktno pomažu.

Podijeli: