Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Batman lekcije za male i srednje tvrtke

Bruce Wayne uživa dobar ugled dok njegov alter ego,  kao član odbora za građansku samozaštitu u super-bat odijelu, proživljava teška vremena s građanima Gothama.  Međutim, ove dvije osobnosti imaju puno iskustava i lekcija koje male tvrtke mogu naučiti i primjeniti kako bi održale svoj ​​ugled, kako u stvarnom svijetu, tako i na internetu.

Za vlastite potrebe,  izvući ćemo inspiraciju iz trilogije Christophera Nolana  o Batmanu, a kao prethodno upozorenje svima onima koji ga nisu pogledali, reći ćemo vam da možda postoje i neke sitne sličnosti s Batman filmovima koje uobičavamo gledati.

1. Imajte prave alate

Batman je jedan od rijetkih superjunaka koji zapravo nema nikakvih ovlasti. Ali zahvaljujući Luciusu Foxu, Batman uvijek ima najbolje gadgete na raspolaganju za kritične situacije. Jednako tako, vaša tvrtka mora ulagati u softver i hardver koji će vam omogućiti da pratite i održavate vašu online prisutnost i mjerite ukupno zadovoljstvo kupaca s vašim uslugama. Ova sredstva će vam omogućiti da vidite što ljudi govore o vašem proizvodu i usluzi i steći ćete pronicljive povratne informacije o tome što trebate promijeniti. Također,  dati će vam snage za praćenje povratnih informacija na društvenim mrežama i drugim online izvorima. Program vjernosti  će dati vašem osoblju mogućnost da bolje uslužuje vaše klijente, poboljša njihovo zadovoljstvo i očuva imidž vaše tvrtke.

2. Reagirajte profesionalno i prikladno

Bruce Wayne je direktor snažne tvrtke, a Batman je često ograničen činjenicom kako će grad gledati na njegove humane  akcije. Međutim, obje osobnosti moraju reagirati u skladu s trenutnom situacijom,  misliti svojom glavom i dočekati se na svoje noge.  Iako tvrtke ne mogu reagirati toliko brzo kao i najveći svjetski detektiv,  uvijek se mogu ponašati tako primjereno kao on.  Na primjer, kada odgovarate na kritike, ne biste trebali koristiti svoj Batman glas, već svoju ​​unutarnju, staloženu  i strogo profesionalnu Bruce Wayne  glasovnu intonaciju. To ne samo da bi godilo vašim klijentima, već bi i očuvalo vaš brend i ugled.

3. Oslonac

I dok imate prave alate, u nekim situacijama je potrebno savjetovanje da biste se nosili sa svojim vizualnim menadžmentom. Iako Robin nije izričito uključen u Nolanovim trilogijama, Batman se uvijek mogao osloniti na Alfreda za savjet. Isto tako, ako imate potrebu za implementacijom alata koji bi vam omogućili lakše usluživanje kupaca, Skvid ima rješenje - poslovne telefonske centrale koje će vam pomoći sve povezati. Ove ponude daju pouzdanu uslugu koja će pomoći vašim djelatnicima pravodobno osigurati relevantne informacije za podršku klijentima.

Upravljanje i održavanje  ​​brendom i ugledom vaše tvrtke može biti, ali i ne mora biti teško. Učeći od Batmana i promatrajući najbolje prakse malih tvrtki,  možete bolje služiti svojim klijentima i održati svijetlu sliku svoje tvrtke.

Podijeli: