Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Četiri stvari koje možete koristiti sada kada imate objedinjene komunikacije

Zaposlenik ste male tvrtke koja se nedavno odlučila proširiti. U sklopu širenja, posao je proveden s rješenjima objedinjenih komunikacija. Na prvu sigurno niste znali što to znači, ali sada ... wooohooo, sve se odvija puno brže! Nekako ste povezaniji s ekipom iz ureda i firme, a što je važnije, od klijenata ste udaljeni za klik miša. Evo nekih sjajnih stvari koje ćete non-stop koristiti sada kada imate super nove unificirane komunikacije:

Plaćate manje za telefonske račune. Integracija različitih komunikacijskih funkcija kao što su telefon, instant poruke i videokonferencije neće vam samo učiniti uredsko poslovanje praktičnijim- smanjiti će vam i telefonske račune. Upitajte naše korisnike – u prosjeku za 250 kn za mikro i mala poduzeća, za velike i do 1.000,00 kn!

Jednostavan pristup svakome. Stupanje u kontakt s klijentima nije uvijek lako. Centrala vam je u Zagrebu, vi ste u Splitu, a najveći klijent u Osijeku. Bavite se prodajom. Kako da često održavate sastanke koliko i zaslužuje? S unificiranim komunikacijama, eto kako. Imate jednostavan pristup svim kolegama, drugim zaposlenicima i klijentima putem komunikacijskih alata kao što su videokonferencije.

Riješite se papira. Ured budućnosti neće imati niti jedan jedini list papira. Sve zato što s unificiranim komunikacijama se odbacuje papir - sve je već tu, u digitalnom obliku. Naši klijenti su u prosjeku smanjili uredsku uporabu papira s 50 na 2 lista dnevno, dok su hotelijeri i hotelske grupacije smanjile uporabu papira s 1.000 na 200 listova dnevno.

Rad od bilo kuda. Mobilnost omogućena unificiranim komunikacijama je jedna od najčešće spominjanih prednosti, i to s dobrim razlogom. Uvođenjem unificiranih komunikacija, male tvrtke mogu djelovati kao veće, imajući radnike ako treba i po cijelom svijetu. To je zato što su svi unutar mreže unificiranih komunikacija povezani u  oblaku. Dakle, zaposlenici koji rade na daljinu mogu biti jednako priključeni na sustav firme kao netko tko tipka za stolom pored vas.

Želite li saznati više o prednostima unificiranih komunikacija? O ovome bismo stvarno mogli cijeli dan. Svratite na Skvid.

Podijeli: