Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

Četiri ključne prednosti online sastanaka

Ah, ti dobri stari uredski sastanci. Voljeli ih ili ne, oni su stup svakog poduzeća. Bez obzira na branšu u u kojoj radite, praksa je da se održavaju jednom mjesečno ili  jednom tjedno, kada se cijela firma ili odjeljenje sjati u ured koji začas postane klaustrofobičan. Dok sjedite i slušate svakog pojedničano kako prijaviljuje svoj ​​status, pitate se ima li alternative tim beskonačno dugim i neumorno dosadnim izletima u korporativnu rutinu. Srećom, puno bolji izbor doista postoji: online sastanci. S objedinjenim komunikacijama, online sastanci mogu biti izvediva opcija za bilo koju tvrtku, s mnogim prednostima. Ovdje su neke od njih:

Vrijeme

Kada firma odluči fizički provesti sastanak, potrebno je vrijeme da se isti provede. Rezervacija konferencijske dvorane, planiranje  samog događaja, a zatim neizbježno kašnjenje i čekanje na početak sastanka. Međutim, online sastanci eliminiraju toliku potrošnju vremena  i nude jednostavne za korištenje web-konferencije kojima zaposlenici mogu pristupiti iz udobnosti svojih naslonjača (ili svojih pametnih telefona kada su na godišnjem).

Snimanje

Koliko puta na sastancima čujete dobru staru, "zar nismo o tome prošli put?“  Srećom, online sastanci eliminiraju nejasnoće s jednostavnom opcijom snimanja svake konferencije, čime se osigurava da se svaki potencijalni nesporazum iz tjedna u tjedan može ublažiti putem jednostavnog pregleda posljednjeg sastanka.

Povećanje ukupne produktivnosti

Za tvrtke koje omogućuju rad od kuće, dostupnost online sastanaka obećava značajno povećanje produktivnosti.  To je zato što radnici koji rade svoj ​​posao od kuće ne moraju dolaziti u ured na sastanak ili predaju izvješća, čime ušteđeno vrijeme automatski  jača produktivnost firme.

Razmišljanje unaprijed

Uz široku dostupnost cloud rješenja, firme sve više zauzimaju virtualnu stvarnost. Iz tog razloga, usvajanje online sastanaka je samo u skladu sa širenjem poslovanja prema  virtualnim infrastrukturama.
Sada kada ste okusili neke od prednosti online sastanaka, zašto ih i sami ne bi primjenili?

Podijeli: