Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

5 načina da provjerite da li su vaše poslovne komunikacije spremne za blagdane

I stigli su nam praznici. Dok je to opušteno i dragocjeno vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima, domjencima i poklonima, blagdani tj. praznici mogu predstavljati različite izazove za tvrtke. Od rada kod kuće i kolektivnog godišnjeg odmora, zbog potencijalnog priljeva obaveza i zadataka, važno je procijeniti poslovne komunikacijske izazove s kojima se možete suočiti tijekom praznika i ocijeniti potencijalna rješenja kako bi bili sigurni da vaše poslovanje ostaje produktivno.

Problem : Bit ću u i izvan ureda, ali ne želim davati osobne brojeve klijentima.

Rješenje : Pronađi me/Slijedi me opcija omogućuje vam da se krećete gdje god je potrebno, zadržavajući isti broj. Vaš uredski broj može zvoniti na vašem mobitelu, drugom telefonu ili pametnom telefonu.

Problem: Želim omogućiti klijentima vrhunsku uslugu, ali telefoni neprekidno zvone i moji djelatnici ne mogu pratiti taj tempo.

Rješenje : Call centar tehnologija i automatska distribucija poziva, redovi čekanja i parkiranje poziva će se pobrinuti da vaši klijenti dobiju najbolju i najefikasniju službu za korisnike.

Problem: Volio bih da moji zaposlenici rade od kuće za vrijeme blagdana, ali ne želim izgubiti produktivnost .

Rješenje : Unificirane komunikacije se brinu da vam zaposlenici budu dostupni u realnom vremenu, uz samo jedan klik udaljeni jedni od drugih.

Problem: Moji klijenti neće znati da ne radimo za vrijeme blagdana.

Rješenje : Ako ne radite za vrijeme blagdana, pobrinite se da to vaši klijenti znaju. Provjerite jeste li promijenili svoju glasovnu poruku i pozdrav, tako da kada klijenti nazovu, znati će kada započinjete s radom.

Problem: Najavljuju vremenske nepogode. Što ako ne budemo mogli do ureda ili nestane struje?

Rješenje: Administrirajte vašu telefonsku centralu od bilo kuda putem korisničkog sučelja i alata koji će vam proslijediti pozive na drugi telefon, kućni ili mobilni, a kada se vrijeme stabilizira, vaši zaposlenici mogu sigurno doći na posao.

Iako vam ovaj popis neće pomoći da završite svoju započetu blagdansku kupovinu, nadamo se da će vam pomoći da postavite svoje poslovne komunikacije kako bi trebale i biti za blagdane. Ako nemate te sposobnosti niti telefonski rješenje, Skvid vam može pomoći da učinkovito komunicirate kako za blagdane tako i svaki dan.

Podijeli: