Svaka priča vrijedna pričanja treba biti zabilježena u OBLAKU

4G inovacija pospješuje rast VoIP-a

VoIP fenomen je ponio narode i ne očekuju se nikakvi znakovi usporavanja rasta. Tvrtke diljem Hrvatske i regije već su usvojile VoIP tehnologiju, a i ljudi se sve više informiraju i upoznavaju s VoIP-om zahvaljujući operaterima naklonjenim potrošačima. Očito je da će se proces usvajanja nastaviti širiti brzo. Predviđanja pokazuju da će se VoIP tržište proširiti za 10,2 milijarde eura do kraja ove godine.

"VoIP tehnologija je spasila tvrtke, male i velike, uštedjela milijune eura ", napisao je TJ McCue u Forbesu. Postoje desetine pružatelja uslua, daleko od velikih igrača koji vam mogu pomoći da svoj glas preko IP-a pretvorite u posao. "

Tvrtke se odlučuju za usvajanje Voip usluge jer povećava produktivnost, a nudi uštedu troškova. Ali širenjem glasa o VoIP-u svjedočimo i  snažnom širenju tržišta. Tehnologija se poboljšava, dajući tvrtkama povjerenje u njihovu odluku da uvedu Voip.

Konkretno,  pojava 4G mreže s priključnom brzinom od 100 Mbit/s je bio važan događaj u 2012. godini.  Kada  4G mreža postane uobičajena pojava,radnici će se dok su na putu sigurno spajati  na VoIP rješenja svojih tvrtki kroz robustne internetske veze. Kad nam posao postane rad više negoli djelatnost, VoIP će postati vrijedan kao sredstvo koje ima jedinstveno komunikacijsko rješenje na raspolaganju radnicima kako u uredu tako i na putu.

Podijeli: